FOOD CONSULTING - друштво за консултантски услуги

   

ЕТНИЧКИ СТАНДАРДИ (ХАЛАЛ И КОШЕР)

Стопанска комора на Македонија во соработка со Фуд Консалтинг организира Семинар на тема "ЕТНИЧКИ СТАНДАРДИ (ХАЛАЛ И КОШЕР)"
17/18 Март 2010 година
Повеќе на:
http://www.mchamber.org.mk/%28S%285nhmjaao01gcmznqihumnq45%29%29/default.aspx?mId=56&evId=335&lId=1За повеќе информации и регистрација контактирајте не по електронска пошта

 

 

  © Food Consulting webmaster