FOOD CONSULTING - друштво за консултантски услуги

   

  Food Consulting, во своето повеќегодишно искуство, водејки се од идејата постојано да ги следи барањата на клиентите и да ги информира за новините во глобалните движења, успешно чекори кон нови области во работењето - организирање на обуки.
Глобализацијата наметнува нови правила на игра, постојано нови информации на глобално ниво, кои се рефлектираат локално и влијаат на вашето работење, можности кои можат да го унапредат вашето работење.
Водејки се од желбата први да ги дознаваме информациите и истите да ги доставиме до вас, се одлучивме да ста-неме дел од инернационалата мрежа на партнери на реномираната тренинг организација БЕ (www.businessedge.ie).
Предностите кои ги нуди ова интернационално партнерство можат да бидат ваш адут за освојување на нови пазари, добивање на информација од прва рака.
Food Consulting е првата консултантска кука во Република Македонија која организира семинари од овој тип и има овластени предавачи со инернационално искуство сертификат (.pdf), интернет - линк.
На обуките ке добиете она што е ново и она што е сумирано од долгогодишното искуство на нашите консултанти, нашите партнери и соработници и одговор на многу често поставувани прашања од ваша страна.


Најчесто поставувани прашања
Како неминовен дел на секој семинар се подоле наведените прашања, водејки се од нив, програмите на нашите семинари се прилагодени така да добиете одговор на сите прашања:

Дали навистина го воведувам вистинскиот стандард?
Дали има нешто ново, дали треба да воведам друг стандард?
Имам ли потреба од тој стандард?
Кој сертификат е валиден, како да одберам вистински консултант, вистинското сертификационо тело?
Кои се најновите решенија, како да ги намалам трошоците при работа?
Како најлесно да ги обучам моите вработени?
Како најдобро да пристапам и оценам моите вработени?
Како да најдам повеќе клиенти, како да ги следам сите промени во законските акти?
Која услови треба да ги исполнувам за да добијам сертификат?

Доколку имате потреба да поставите ново прашање и да ни дадете насока што е тоа што ве интересира најмногу ве молам контактирајте не.


Коментари на учесници

Коментари на учесници на HACCP обуката, одржана во Хотелот Континентал во Скопје од 09 до 11 Март 2009год.

Pocituvana Aleksandra,
Da te pozdravam, da ti se zablagodaram na odlicno organiziraniot i realiziran seminar. Toa e tvoja zasluga. Trite dena mi pominaa brzo. Toa znaci prezentacijata mi bese interesna i korisna. Ocekuvam ponatamosna sorabotka.
Pozdrav
Gjorgi Icev – Eko Plod Pak

Aleksandra,
Mislam deka so mnogu serioznost go pominavme treningot za HACCP, a posebno sakam da go istaknam zaednickoto druzenje vo ovie izminati tri dena. Mene mi bese interesno, iako sum pominal prethodno dva treninga za HACCP.
Za predavacot Aleksandra iskazuvam se vo pozitiva i ja hrabram da prodolzi vaka i ponatamu. Jas te ocenuvam za 5 (ako ocenuvame od 0-5). Izdrza "maski", kako prav predavac. Se sozdade ubava atmosfera za rabota, sto ni ovozmozi dobra rabota i interaktivno odnesuvanje. Brojot na ucesnici bese OK i mislam deka i ostanatite se zadovolni.

Mihajlo Konevski - ProPlanСеминари организирани од Food Consulting и семинари каде сме земале активно учество како предавачи:

1. Албанија (08.01. - 12.01.2007)
2. Тајланд (24.02. - 28.02.2007)
3. Босна (05.03. - 09.03.2007)
4. Македонија (15.01. - 19.01.2007)
5. Македонија (09.10. - 13.10.2006)

 

 

  © Food Consulting webmaster